Sjømatmessen gikk over tre dager, fra tirsdag til torsdag. Onsdagen hadde Salmon Evolution en eksklusiv omakase-opplevelse på deres stand. Der var det de dyktige sushi-kokkene Andreas Ottosen, Vincent Caballes og Birhane Kidane fra Zuuma som tilberedte laksen.
Vi tok en prat med Andreas Ottosen fra Zuuma mens han var i Barcelona.
– Det er veldig gøy å være på sjømatmesse i Barcelona. For oss fra restaurantbransjen er det interessant og givende å få oppleve denne siden av bransjen. Det er også gøy å se sterke sunnmørsbedrifter vise fram produktene sine under samme tak, sier Andreas.
I oktober i fjor fikk Zuuma laks fra Salmon Evolution på menyen sin. Onsdag var kokkene fra Zuuma på plass på standen til Salmon Evolution. Andreas sier følgende om samarbeidet:
– Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Salmon Evolution. At de gir oss tillit til å fronte og servere produktet deres, ser vi på som en stor ære. Å arbeide med mennesker som verdsetter håndverket vi har perfeksjonert, og som ønsker å samarbeide med oss, er veldig stort.
– Fiskerimessen er en plass der vi får treffe andre i fiskeribransjen, knytte nye kontakter og møte nye potensielle kunder. At fiskeriministeren er her, forteller litt om viktigheten av denne messen, avslutter Andreas Ottosen.